Helenes Värld

Helenes Värld

Bildkonstnären

Jag lever med en trädgård och två allt för tjocka katter. Vi älskar att vara ute i vår trädgård allihop. Jag gräver o fixar i landen,
katterna solar o gräver för att uträtta sina behov. När jag inte är i trädgården så är jag i ateljen o målar.

Utställning i Nyköping

meddelandePosted by Helene Nork 23 Jun, 2014 12:06

Jag har haft en separatutställning i Nyköping. Och det var ett jättetrevligt ställe att vara på. Fin lokal och en trevlig förening som sköter det hela.

Jag fick också ett trevligt besök av paret Nordlund som bor i Nyköping och är några släktingar som jag har träffat via släktforskningen som jag började på med stora ambitioner, men så har det fått stå tillbaka då jag har allt för mycket som ska göras som inte hinns med. Medans Hans har kommit så lång som ner till 1000-talet i sin gren.

Jag har ett par goa vänner i Nyköping som hjälpte mig med utställningen. Bl.a. så frågade jag om Bengan ville spela på min vernissage. Och då blev det så att när jag skulle prata om min konst så varvade vi mitt prat med att Bengan spelade visor och ställde frågor till mig, som jag sen pratade lite runt. Det var väldig roligt att få göra det på ett sånt sätt, också för att få göra det med Bengan och att få ha sina vänner med som stöd bland åhörarna.

Jag passade på att visa mina konstbyråer för att se om det finns något intresse för dom....

Nästa utställning blir i helgen i Ljungskile med konstnärsgruppen GÄKK vernissage på lördag 28 juni -14
  • Comments(2)//blogg.hnorkkonst.se/#post34